Hollandia többet nem fogja turistacélpontként hirdetni magát külföldön

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A turizmusért felelős holland hivatal (NBTC) arra jutott, hogy többet nem fogja külföldön aktívan reklámozni az országot turistadesztinációként, mivel a legfőbb látványosságok, mint például a csatornák, szélmalmok és tulipánmezők környéke már túlzsúfoltak. 

Fotó: PAULO AMORIM/NurPhoto

A holland sajtó szerint a hivatal ezért mostantól inkább arra fogja összpontosítani munkáját, hogy az országba érkező embereknek Hollandia kevésbé felkapott területeit ajánlják, így csillapítva a legzsúfoltabb hónapok okozta problémákat. 

Mint fogalmaztak, a 2030-ig szóló stratégia része az lesz, hogy ne célállomásként hirdessék az országot, hanem menedzseljék a helyzetet. Hollandia az előrejelzések szerint a turisták számának folyamatos növekedésével számol: míg 2018-ban 19 millió turista járt az országban, 2030-ra 29 milliót várnak. 

Az Európa-szerte számos országban egyre komolyabb feszültségeket okozó tömegturizmusról nemrég részletesen is írtunk.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.