Nagy László könnyeivel küszködve jelentette be visszavonulását

Sajtótájékoztatót tartott pénteken a Veszprém kézilabda-csapata és főszponzora, a Magyar Telekom. Az alkalom elsősorban vagy inkább hivatalosan annak szólt, hogy a távközlési cég bejelentette három évre szóló szerződéshosszabbítását a klubbal. A sajtótájékoztatón részt vett többek közt Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. elnöke, aki 2018 májusa óta vezeti a csapatot. 

A csapatkapitány Nagy a csapat nevében többször megköszönte a Telekom támogatását, és a sajtótájékoztató végére hagyta a nagy bejelentést. Szinte azonnal el is csuklott a hangja, miután kimondta, hogy 22 év után befejezi a kézilabdát. Tapsvihar köszöntötte a helyiségben a bejelentést, majd Csík vette vissza tőle a szót, és bejelentette, hogy júliustól Nagy lesz a klub sportigazgatója:

Nagy minden idők egyik legeredményesebb magyar kézilabdázója. 1997 és 2000 között a Szeged igazgolt játékosa volt, majd a Barcelona szerződtette. A katalán csapat színeiben kétszer nyert Bajnokok Ligáját, egyszeres EHF-kupa-győztes. Háromszoros spanyol bajnok és kupagyőztes. 

Miután a Veszprémhez igazolt, 2013-tól egymás után öt magyar bajnoki aranyérmet nyert. A magyar válogatottban 199-szer lépett pályára. Négyszer választották az év magyar kézilabdázójának. (Index)

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.