15 milliárdért kaptak stadiont, erre kiesett az NB1-ből a Haladás

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tizenegy év után elköszönt a szombathelyi Haladás a magyar élvonaltól. Bár eddig is csak matematikai esélye volt a csapatnak a maradásra, szombaton a Mezőkövesd eldöntötte a kérdést: 1-0-ra nyertek. 

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Szombathelyen 2017 őszén adták át a 15 milliárdért épített stadiont, aminek üzemeltetését csak kormányzati segítséggel tudja megoldani a város. Legutóbb április végén adott 298 milliót az önkormányzatnak Orbán Viktor. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.