15 milliárdért kaptak stadiont, erre kiesett az NB1-ből a Haladás

Tizenegy év után elköszönt a szombathelyi Haladás a magyar élvonaltól. Bár eddig is csak matematikai esélye volt a csapatnak a maradásra, szombaton a Mezőkövesd eldöntötte a kérdést: 1-0-ra nyertek. 

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Szombathelyen 2017 őszén adták át a 15 milliárdért épített stadiont, aminek üzemeltetését csak kormányzati segítséggel tudja megoldani a város. Legutóbb április végén adott 298 milliót az önkormányzatnak Orbán Viktor. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.