A meleggyógyítós műsort sugárzó M5 csatornaigazgatója: Mi nem megyünk le egy bizonyos szint alá

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Az egyik legfontosabb célunk a sokszínűség, illetve ezt kiegészíti a csatornához kötődő szlogen is: „Minden, ami érték.” Ez azért lényeges, mert mi nem megyünk le egy bizonyos szint alá, nem fogunk csak azért foglalkozni valamivel, mert különlegesnek tűnik, de tartalmát tekintve nem képvisel értéket," jelentette ki a Magyar Időknek adott interjújában a közmédia ismeretterjesztő csatornájának igazgatója. Siklósi Beatrix hozzátette:

"szívesen látunk mindenkit, aki már letett valamit az asztalra, és olyan nézeteket képvisel, amelyek építő jellegűek és nem rombolnak."

Siklósi irányítása alatt az M5 adó a közelmúltban olyan építő jellegű, és nem romboló ügyeket dobott be, minthogy 

A csatornaigazgató az interjúban leszögezte: legfontosabb célkitűzése, hogy

"folyamatosan reflektáljunk minden aktuális dologra, hiszen nagyon gazdag a kulturális, tudományos és ismeretterjesztő világunk."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.