Kikaptak és kiestek, de a Haladás edzője szentül állítja: végig uralták a meccset

sport
2019 május 11., 20:10

Szombaton eldőlt: 11 év után kiesett a magyar élvonalból a szombathelyi Haladás. A Mezőkövesd elleni 1-0-s vereség után az M4Sportnak nyilatkozott Horváth Ferenc edző úgy, hogy nem sok esély van már rá, hogy a bent maradáshoz szükséges hat pontot az utolsó két fordulóban begyűjtsék.

„Tisztességesen mentek előre a fiúk, csinálták hittel és meggyőződéssel, talán az a pici dolog hiányzott, amit a Paks meccs végén elvesztettünk”

– mondta Horváth.  A vesztes mezőkövesdi találkozót pedig így értékelte: 

„...nem panaszkodhatok, mert végig uraltuk a mérkőzést, nálunk volt többet a labda, az ellenfél térfelén tudtunk játszani. Utána már életveszélyesek voltak a Mezőkövesd kontrái, cserélni sem tudtunk mert már az elején cserélni kellett és nagyon taktikáról sem beszélhetünk, mert menni kellett előre.”

A jövőről csak annyit tudott mondani, hogy az utolsó fordulót tisztességesen lejátsszák, hogy utána mi lesz, nem tudja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.