Kikaptak és kiestek, de a Haladás edzője szentül állítja: végig uralták a meccset

Szombaton eldőlt: 11 év után kiesett a magyar élvonalból a szombathelyi Haladás. A Mezőkövesd elleni 1-0-s vereség után az M4Sportnak nyilatkozott Horváth Ferenc edző úgy, hogy nem sok esély van már rá, hogy a bent maradáshoz szükséges hat pontot az utolsó két fordulóban begyűjtsék.

„Tisztességesen mentek előre a fiúk, csinálták hittel és meggyőződéssel, talán az a pici dolog hiányzott, amit a Paks meccs végén elvesztettünk”

– mondta Horváth.  A vesztes mezőkövesdi találkozót pedig így értékelte: 

„...nem panaszkodhatok, mert végig uraltuk a mérkőzést, nálunk volt többet a labda, az ellenfél térfelén tudtunk játszani. Utána már életveszélyesek voltak a Mezőkövesd kontrái, cserélni sem tudtunk mert már az elején cserélni kellett és nagyon taktikáról sem beszélhetünk, mert menni kellett előre.”

A jövőről csak annyit tudott mondani, hogy az utolsó fordulót tisztességesen lejátsszák, hogy utána mi lesz, nem tudja.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.