Visszakerült a rablópártos videó második része a Youtube-ra, amit csütörtökön adatvédelmi problémákra hivatkozva szedett le a Google

Több 444 videó?
Szeretném

Újra elérhető a Partizán Youtube csatornáján a Rablópártokról szóló oknyomozó dokumentum-sorozat második része, amit csütörtökön törölt a Google adatvédelmi okokra hivatkozva.

Az elmúlt napokban két videót is töröltek Gulyás Mártonék csatornájáról, a rablópártos sorozat második részét csütörtökön, aztán tegnap a egyben felötlött egész dokumentumfilmet is, ez utóbbi egyelőre nem állították vissza.

Gulyás már csütörtökön levelet írt a Google-nek a tiltás miatt, de azóta sem kapott választ, a 444 pedig tegnap délután, a második videó törlése után érdeklődött a Googlenél, de nekünk sem mondták meg, hogy pontosan miért tartják jogsértőnek az anyagot. Ezzel szemben ma reggel a csütörtökön törölt második rész újra elérhető volt a csatornán, a szombaton törölt teljes rablópártos dokumentumfilm viszont még mindig nem.

A Youtube-nál bárki jelezheti, hogy sérti a személyiségi jogait egy videó, azt pedig rövid vizsgálat után a cég dönti el, hogy jogos-e panasz. A rablópártos film ellen az egyik mellékszereplőt, a Net Párt Kálmándi Sándor nevű képviselőjelöltjét, és az ő  kapcsolatait bemutató rész miatt érkezett panasz, erről itt lehet bővebben olvasni.