Divat lett budapesti patkánnyal fotózkodni, most Karafiáth Orsolya pózolt egy csinos döggel

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egyelőre csak egy kis hógolyót indított el a lejtőn a hétfőn délelőtt az Egér úton talált döglött patkánnyal pózoló Kardos-Horváth János popzenész, de lehet, hogy lavina lesz belőle. Az utóbbi hetek magyar politikai közbeszédét a patkányok tematizálták, amikből már annyi van a fővárosban, hogy néhány órával Kardos-Horváth után Karafiáth Orsolya író-költő küldött magáról döggel feszítős budapesti fotót. Karafiáth a Nagydiófa utcában botlott bele az egykori rágcsálóba:

Tökéletes testtartás mind a művésztől, mind a dögtől, ezúton is gratulálunk nekik a jól sikerült kompozícióhoz! Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a Karafiáth életvidám hajdísze hogyan értelmeződik át a patkányhulla jelenlétében és válik halottaknapi gyászvirággá. 

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

Ezen ne múljon: ha az ügyeletem alatt, vagyis éjfélig döglött vagy élő patkánnyal találkozol Budapesten, fotózd le magatokat és küldd el a szilyl KUKAC 444.hu címre PATKÁNY subjecttel, én pedig kiposztollak!