Divat lett budapesti patkánnyal fotózkodni, most Karafiáth Orsolya pózolt egy csinos döggel

Egyelőre csak egy kis hógolyót indított el a lejtőn a hétfőn délelőtt az Egér úton talált döglött patkánnyal pózoló Kardos-Horváth János popzenész, de lehet, hogy lavina lesz belőle. Az utóbbi hetek magyar politikai közbeszédét a patkányok tematizálták, amikből már annyi van a fővárosban, hogy néhány órával Kardos-Horváth után Karafiáth Orsolya író-költő küldött magáról döggel feszítős budapesti fotót. Karafiáth a Nagydiófa utcában botlott bele az egykori rágcsálóba:

Tökéletes testtartás mind a művésztől, mind a dögtől, ezúton is gratulálunk nekik a jól sikerült kompozícióhoz! Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a Karafiáth életvidám hajdísze hogyan értelmeződik át a patkányhulla jelenlétében és válik halottaknapi gyászvirággá. 

Iratkozz fel a Jó hírlevélre!
Minden, amit érdemes csinálni Budapesten. Fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

Ezen ne múljon: ha az ügyeletem alatt, vagyis éjfélig döglött vagy élő patkánnyal találkozol Budapesten, fotózd le magatokat és küldd el a szilyl KUKAC 444.hu címre PATKÁNY subjecttel, én pedig kiposztollak!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.