1 milliárdért tervezik az új, budapesti kézilabda-arénát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Nonprofit Zrt.-vel kötött szerződésből (pdf) kiderült, hogy a Középülettervező Zrt. nettó 995 millió forintért tervezi meg az új, 22 ezer fős budapesti kézilabda-arénát – írta meg a 24.hu.

Szlovákiával együtt rendezzük a 2022-es férfi kézilabda-Eb-t, a magyarországi meccsek Budapesten, Szegeden, Debrecenben és Veszprémben lesznek.

Kocsis Máté fideszes politikus, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke a decemberi rendkívüli ülésen azt mondta, a budapesti épület Európa legnagyobb kézilabda-arénája lesz, itt rendeznék a döntőt is. A kormányrendelet szerint a Népligetnél építik fel, a buszpályaudvar mögötti területen, a Gyáli út és az Üllői út között.

A népligeti buszpályaudvar 2010. október 31.énFotó: Misibacsi/Wikipedia

Kocsis tavaly nyáron 10-15 milliárdra becsülte a költségeket. (24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.