Bezárták előtte a metró ajtaját, ezért B. Jusztin dühében bejelentette, hogy két kislány a sínek közé esett

Egy férfi lekéste a metrót, előtte zárták be az ajtót, ezért dühében a BKK diszpécserének azt állította, hogy két kislány a sínek közé esett - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A 23 éves férfi kedden este 8 óra előtt pár perccel tett bejelentést a metró segélyhívóján, hogy két kislány a Bikás park megállóban a metrókocsi elé esett. A diszpécser azonnal áramtalanította a metróárkot és értesítette a biztonsági szolgálatot.

De később kiderült hogy a budapesti B. Jusztin indokolatlanul jelentett vészhelyzetet, ezért a diszpécser értesítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A rendőrök helyszínre érkezéséig a biztonsági szolgálat tartotta fel a férfit.

4-es metró

A kiérkező járőrök B. Jusztint a helyszínen elfogták, és előállították a XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közérdekű üzem megzavarása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.