Bezárták előtte a metró ajtaját, ezért B. Jusztin dühében bejelentette, hogy két kislány a sínek közé esett

bűnügy
2019 május 14., 21:54

Egy férfi lekéste a metrót, előtte zárták be az ajtót, ezért dühében a BKK diszpécserének azt állította, hogy két kislány a sínek közé esett - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A 23 éves férfi kedden este 8 óra előtt pár perccel tett bejelentést a metró segélyhívóján, hogy két kislány a Bikás park megállóban a metrókocsi elé esett. A diszpécser azonnal áramtalanította a metróárkot és értesítette a biztonsági szolgálatot.

De később kiderült hogy a budapesti B. Jusztin indokolatlanul jelentett vészhelyzetet, ezért a diszpécser értesítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A rendőrök helyszínre érkezéséig a biztonsági szolgálat tartotta fel a férfit.

photo_camera 4-es metró

A kiérkező járőrök B. Jusztint a helyszínen elfogták, és előállították a XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közérdekű üzem megzavarása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (Police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.