Valamit gyorsan tisztázzunk, nehogy összekeveredjen a fejekben, van Washington (ami jó) és New York (ami rossz)

politika
2019 május 14., 16:17
comments 153

Addig még világos volt, hogy Orbán Viktor elment Amerikába, hogy találkozzon végre a két főnök. Meg is dicsérte a Nagyfőnök a magyarok Főnökét. Tiszta sor.

photo_camera Magyar Nemzet, keddi címlap

Orbán Viktor már haza is jött, hogy adjon a magyaroknak a pénzükből ajándékba egy Renoir-festményt, hogy ne kerüljenek kisebbségbe

Szijjártó Péter viszont kint maradt Amerikában, a hiperaktív külügyminiszter onnan üzent négy percben belül kétszer is.

Előbb azt, hogy 

A Trump-Orbán-találkozóval új dimenzióba léptek a magyar-amerikai kapcsolatok

De még idő sem volt végigolvasni, máris jött az, hogy 

New Yorkból és Brüsszelből ne helyezzenek nyomást Magyarországra

Fontos tisztázni a következő Magyar Nemzet megjelenéséig, hogy New York az ENSZ-Soros-tengelyen elhelyezkedve Amerika Brüsszelje, Washington viszont Amerika Budapestje. 

photo_camera Fotó: Google

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.