Valamit gyorsan tisztázzunk, nehogy összekeveredjen a fejekben, van Washington (ami jó) és New York (ami rossz)

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Addig még világos volt, hogy Orbán Viktor elment Amerikába, hogy találkozzon végre a két főnök. Meg is dicsérte a Nagyfőnök a magyarok Főnökét. Tiszta sor.

Magyar Nemzet, keddi címlap

Orbán Viktor már haza is jött, hogy adjon a magyaroknak a pénzükből ajándékba egy Renoir-festményt, hogy ne kerüljenek kisebbségbe

Szijjártó Péter viszont kint maradt Amerikában, a hiperaktív külügyminiszter onnan üzent négy percben belül kétszer is.

Előbb azt, hogy 

A Trump-Orbán-találkozóval új dimenzióba léptek a magyar-amerikai kapcsolatok

De még idő sem volt végigolvasni, máris jött az, hogy 

New Yorkból és Brüsszelből ne helyezzenek nyomást Magyarországra

Fontos tisztázni a következő Magyar Nemzet megjelenéséig, hogy New York az ENSZ-Soros-tengelyen elhelyezkedve Amerika Brüsszelje, Washington viszont Amerika Budapestje. 

Fotó: Google

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.