A magyar IKEA mintha a homofób házelnök, Kövér László bajszát húzogatná

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ezzel a Facebook poszttal jelentkezett csütörtök dél körül a magyar IKEA.

Kövér László, az országgyűlés elnöke szerdán a pedofilokhoz hasonlította a gyerekre vágyó azonos nemű párokat, és arról beszélt, hogy

„egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely általában miniszter lényegében egyetértett Kövér szavaival.

Az IKEA mai posztjának időzítéséből úgy tűnik, mintha a cég nem azonosulna teljesen Kövér és Gulyás világnézetével a nem-feltétlenül-egyenrangú homoszexuális emberekkel kapcsolatban. (via hvg)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.