Négyszer kérdezték Orbánt Tiborcz sikereiről, de levegőnek nézte a riportert

2019 május 18., szombat 3:49
546

Péntek este Nagykatán járt Orbán Viktor, a római katolikus Szent György-templom külső felújításáért tartott hálaadó szentmisén. A templomon belül elmondta, hogy csak a kereszténység kétezer éves fundamentumán állva lehet megvédeni értékeinket, de ennél érdekesebb, mit mondott a templomon kívül.

Semmit - pedig a Hvg riportere négyszer is megkérdezte tőle, még mindig üzleti sikereknek tartja-e veje, Tiborcz István sikereit, most, hogy Tiborcz felkerült a leggazdagabb magyarok listájára.

Orbán kétszer simán elengedte a füle mellett a kérdést. Egy alkalommal a miniszterelnöki sajtóbiztos, Havasi Bertalan tessékelte arrébb a riportert, de egy idő után már a miniszterelnök is megunhatta, hogy levegőnek nézi a riportert, ezért amikor az többedszerre lépett oda hozzá feltenni ugyanazt a kérdést, elnevette magát.

Már megint? - kérdezett vissza. Minden jót kívánok Önnek - folytatta, majd elfordult.

Pedig a miniszterelnök láthatóan ráért, nem sietett sehová. A hvg videóján látszik, hogy aláírásokat osztogat a templom előtt összegyűlt embereknek, fényképezkedik, és láthatóan jól érezte magát. Nem csoda, ilyen helyzetekben kellett teljesítenie:

  • Férfi Orbánnak a tömegben: „Jó napot, főnököm!”
  • Orbán a férfinak:„Jó napot!”
Forrás: Orbán Viktor Facebook

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt