Valaki kiskert létesítésébe kezdett egy budapesti út közepén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Olvasónk, Zsolt észlelte ezt a különös jelenséget a XXII. kerületi Szabadkai úton, nem sokkal azelőtt, hogy az a 7-es főútba torkollna.

Pár hét táblázás után a környékbeliek magukévá fogadták a kátyút - írta.

Fotó: Olvasói fotó/444

Amikor visszakérdeztem, ez mégis hogy történhetett, azt írta, hogy ezen az útszakaszon rendszeresek a kátyúk, és bár több busz is jár erre, jellemzően 2-3 hét, mire betemetnek egyet. „Ez a kátyú is vagy 2 hete így van, és egyszer csak ezt a növényt láttuk mellette. Akkurátusan, négyzetesen szedték ki az eredeti helyéről ásóval, alighanem a kátyú melletti mezőről.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.