Számítottak rá, a testőrök mégsem tudták megakadályozni, hogy milkshake-kel öntsék le Nigel Farage-t

külföld
2019 május 20., 13:15
comments 198

A UKIP-ból a Brexit Párt élére távozó Nigel Farage-t délután egy férfi „Fasiszta!” felkiáltással milkshake-kel öntötte le a párt newcastle-i rendezvény. A férfi, akit elvezettek, azt mondta, nem tudta, hogy Farage a városba megy, úgy érezte, ez az egyetlen esélye. Farage pedig azon értetlenkedett, hogy a biztonsági emberei miért nem akadályozták meg a támadót, közben járókelők hangosan röhögtek rajta.

link Forrás

A brit EU-ellenes párt vezetője, egy ideje azért kampányol gőzerővel, hogy még egy darabig brüsszeli képviselő lehessen. A szombat esti edinburgh-i kampányeseménye előtt olyan felirat jelent meg a rendezvényhez közeli McDonald’s ablakában, hogy: „Ma este nem árulunk turmixot és fagylaltot. Ezzel a közelmúlt eseményeire reagáló rendőrségi kérésének teszünk eleget.”

Az elmúlt napokban Tommy Robinson szélsőjobboldali aktivistát és a UKIP jelöltjét, Carl Benjamint is milkshake-kel öntötték le, utóbbit egy héten belül négyszer is – írja az Independent.

A múlt héten derült ki, hogy a brexit-népszavazás óta a brit üzletember, akit korábban az oroszokkal is hírbe hoztak, 160 millió forintot költött Farage fényűző életmódjára. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.