Szolnok fideszes polgármestere és a térség parlamenti képviselője kiállt az M4-esre bejelenteni, hogy egy hónap múlva át lesz adva a szakasz

idióta rekordok
2019 május 20., 12:07
comments 185

Magyarország avatás-nagyhatalom, nincs az a szorult helyzet, ahol egy fideszes ne tudna méltóképpen átadni, avatni.

Vasárnap lesz az EP-választás, ilyenkor hagyományosan épül-szépül az ország, és Szalay Ferencnek, Szolnok Fidesz-KDNP-s polgármesterének – aki mellett Lázár János is kiállt, miután vén hülye kurváknak nevezett helyi nyugdíjasokat – és Kállai Máriának, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének sikerült a bravúr: kiálltak az M4-es gyorsforgalmi útra, és az aktuális munkákról tartottak sajtótájékoztatót Ceglédnél.

photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Kállai Mária bejelentette, hogy június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út egy szakaszát Abony és Cegléd között, az átadandó út 10,8 km-es, és a ceglédi körforgalom felújítása nyáron kezdődik, őszre készül el.

Balról az M4-es gyorsforgalmi út Cegléd melletti készülő szakasza 2019. május 20-án.
photo_camera Balról az M4-es gyorsforgalmi út Cegléd melletti készülő szakasza 2019. május 20-án. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.