Szolnok fideszes polgármestere és a térség parlamenti képviselője kiállt az M4-esre bejelenteni, hogy egy hónap múlva át lesz adva a szakasz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Magyarország avatás-nagyhatalom, nincs az a szorult helyzet, ahol egy fideszes ne tudna méltóképpen átadni, avatni.

Vasárnap lesz az EP-választás, ilyenkor hagyományosan épül-szépül az ország, és Szalay Ferencnek, Szolnok Fidesz-KDNP-s polgármesterének – aki mellett Lázár János is kiállt, miután vén hülye kurváknak nevezett helyi nyugdíjasokat – és Kállai Máriának, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének sikerült a bravúr: kiálltak az M4-es gyorsforgalmi útra, és az aktuális munkákról tartottak sajtótájékoztatót Ceglédnél.

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Kállai Mária bejelentette, hogy június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út egy szakaszát Abony és Cegléd között, az átadandó út 10,8 km-es, és a ceglédi körforgalom felújítása nyáron kezdődik, őszre készül el.

Balról az M4-es gyorsforgalmi út Cegléd melletti készülő szakasza 2019. május 20-án.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.