A KDNP ifjúsági vezetője szerint a fiatalok joggal dühösek, amiért a fejük felett döntenek

ÉLET
2019 május 22., 09:12
comments 237

Nacsa Lőrinc (29), a KNDP ifjúsági tagozatának, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségnek (IKSZ) elnöke kedden beszélt arról, hogy az EP-választás után hatalomra kerülő új uniós vezetőknek a kontinens fiataljainak valódi problémáival kell foglalkozniuk a bevándorlók támogatása és a külső igényeknek megfelelés helyett. 

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. november 14-én.
photo_camera Nacsa Lőrinc Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

 A KDNP országgyűlési képviselője az  "Európa, merre tovább?" című beszélgetést megnyitva úgy fogalmazott, 

a fiatalok joggal lehetnek dühösek, amiért brüsszeli irodákból a fejük felett szeretnék eldönteni, hogyan éljenek, miként tervezzék a jövőt és kikkel éljenek együtt. 

Hozzátette, hogy kereszténydemokrata fiatalokként óriási felelősséget éreznek azért, hogy ne engedjék elvenni ezeket a jogokat, a fiatalok maguk dönthessék el, miként küzdjenek saját érdekeikért, céljaikért. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.