Nacsa Olivért rengeteg támadás éri

Kiállás Európa keresztény gyökerei mellett címmel közölt interjút Európa keresztény gyökereiről a Magyar Hírlap. A cikkben Bagi Iván és Nacsa Olivér osztja meg gondolatait a publikummal.

Nacsa Olivér műhelytitkokba is beavatja az olvasót, elmondja például, hogy csak erős karaktereket lehet jól parodizálni, bizonyára ez az oka annak, hogy szilveszteri műsorukban Orbán Viktort lényegében nem is parodizálták, csak elmondtak egy teljesen átlagos Orbán-beszédet a miniszterelnök hangján.

Nacsa Olivér szerint viszont az ellenzék elveszi a kenyerüket, ugyanis amit az ellenzéki képviselők a közmédia épületében produkáltak, annál ők sem tudnak jobbat kitalálni.

„Én jellegzetes chaplini elemeket fedeztem fel Kunhalmi Ágnes ajtónak rohanásában, lenyűgözött a produkciója” - mondta a művész, aki szerint ikonikus duójukat

rengeteg támadás éri,

mondván, nincsen jobboldai humor. (Pedig, ahogy a fenti videóból is látszik, hogyne lenne.)

Nacsa szerint mindkét politikai oldalt egyformán kritizálják. „A teljesítményünk alapján várunk el kritikát, nem pedig egyéb politikai szempontok mentén. Mindenkinek joga van véleményt formálni, akár ezen, akár azon az oldalon teszi. Mások esetében mi ezt tiszteletben tartjuk. Nem neheztelünk senkire, mert más a politikai beállítottsága, mint nekünk. Ugyanakkor joggal elvárhatnánk, hogy minket se állítsanak falhoz pusztán azért, mert bizonyos területeken kifejezetten jónak tartjuk azt az irányt, amerre az ország halad.”

Nacsa beszél az interjúban a bevándorlásról is, pontosan úgy, ahogyan a kormány szokott. Szerinte van egy „liberális” irányvonal, ami semmit nem tenne az „ellenőrizetlen tömegek beözönlése” ellen. Szó esik Orbán Viktorról, aki jól ismeri fel a helyzetet, és az EP-választásról is, ami nagyon fontos, főleg abból a szempontból, hogy mekkora támogatást kapnak majd „a bevándorlásellenes erők”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.