link Forrás

Orbán Viktor véletlenül beparkolt a 444 szerkesztősége elé, de válaszolni már nem akart

Tbg
Láttalak Csütörtök
2019 május 23., 16:11
  • Orbán Viktort általában nehéz elkapni, de csütörtök délután szinte házhoz jött, a kisbusza ugyanis pont a szerkesztőségünkkel szembeni ház elé parkolt be.
  • De amikor lesétáltunk hozzá a Margit körútra, rá kellett jönnünk, hogy valószínűleg mégsem bennünket akart meglátogatni.
  • Hiába kérdeztük, miért beszélt arról Heinz-Christian Strache az ibizai videón, hogy a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecina neki vette meg a magyar lapokat, a miniszterelnök nem válaszolt, csak sietősen elhajtott a kisbusszal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.