A közszolgálati televízió a választás napján sem hagyja cserben a Fidesz szavazóit

Mint a mesében: bekapcsoltam a közszolgálati televíziót a választás napján, ez volt a legelső mondat, amit elkaptam: 

„Végre van egy olyan európai téma, a migráció kérdése, ami európai szinten megmozgatja a választókat, és nem érzik azt, hogy egy nagyon távoli és olyan kérdésekről kell voksolni, ami nem érinti őket a hétköznapokban.”

Pócza István, a kormányszlogeneket felmondó, "civil" Alapjogokért Központ vezető elemzője volt a stúdió vendége. Azt is mondta, hogy a korábbi alacsony részvétel erős kritikája volt Brüsszelnek, de: 

„Egyre több országban gondolják és érzik azt az emberek, hogy bizony most jött el az idő arra, hogy a korábbi brüsszeli elitet leváltsák, és egy új politikai elit lépjen be a hatalomba, akik sokkal inkább a polgárokat képviselik.”

A köztévé a gondosan kiválasztott vendég mellett a hírekben sem bízott semmit a véletlenre. Dömötör Csaba, Rogán államtitkára is szót kapott, hogy elmondhassa, a Fidesz jó eséllyel indul, de a kerítésbontók ott lesznek, el kell menni szavazni.

Aztán jött egy érdekes lapszemle, az Origón megjelent írásból:

A brüsszeli összeesküvésről szóló alapos beszámoló után európai kitekintés jött. Kiderült, hogy most is, mint minden szavazás előtt, ugrásra készen várják a migránsok a választási eredményeket. 

Fél kilenckor Nógrádi (1., 2., 3., per 1) György kezdett el beszélni a migrációról.Szerinte a németek hírműsorokban azért a környezetvédelem a fő téma, hogy ne a migrációról kelljen beszélni. 

Nagyon úgy néz ki, hogy best of műsort fog adni egész nap a köztévé.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.