Patkányt fotóztak egy I. kerületi szavazóhelyiségben

POLITIKA
2019 május 26., 16:41
comments 115

Egyre gyakrabban tűnnek fel élő, illetve elhunyt patkányok a fővárosban, még Tarlós István is elismerte, hogy valóban több patkány van annál Budapesten, mint amit elfogadhatónak lehet mondani. A mai szavazás sem múlhatott el apró patkánymalőr nélkül, egy I. kerületi szavazókörben sikerült lefotózni egy közepesen testes példányt. Erről V. Naszályi Márta, a Párbeszéd önkormányzati képviselője emlékezett meg Facebook-oldalán. „Külön érdekesség, hogy a szavazókör a kerület egyik oktatási intézményében üzemel” - írja a képviselő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt