Levideózták, hogy kedden délután még mindig ugyanott fekszik a Nagydiófa utcai döglött patkány, amivel hétfőn fotózkodott Karafiáth Orsolya

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedden délután 1 óra tájban forgatta az alábbi filmet olvasónk, Dániel a budapesti Nagydiófa utcában:

A főszereplője az a patkány, amelyikkel előző nap Karafiáth Orsolya író pózolt egy fotón, ugyanitt, csak időközben elázott és valaki lerúgta a járdáról az úttestre:

Budapest ezzel lazán lenyomta a kanadai Torontót és a nyafka torontóiakat, akik négy évvel ezelőtt azzal kerültek be a hírekbe, hogy közösségi kegyhelyet alakítottak ki egy járdán heverő döglött mosómedvének, azon felháborodva, hogy a hullát nevetséges 12 órán át nem takarította el senki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.