Mi a NER-t akarjuk megdönteni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • Vasárnap este egy egész ország lepődött meg azon, hogy a Momentum a legmerészebb becsléseket is felülmúlva megszerezte a szavazatok majd 10 százalékát az európai parlamenti választásokon.
  • Ez a szavazatarány két képviselői helyet jelent, a listavezető Cseh Katalin mellett a listán második helyen szereplő alelnök, Donáth Anna is kijutott az Európai Parlamentbe.
  • A képviselők azt mondták, a klímavédelem és a zöldügyek érdekében fognak harcolni, de nem tűnnek el a magyar politikából sem, pozíciójukkal a magyarországi korrupció ellen is keményebben küzdhetnek.
  • A párt vezetői és aktivistái vasárnap este a Dürer Rendezvényházban ünnepeltek, de tudják, addig nem lehet teljes a siker, amíg a NER-t meg nem döntik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.