Orbán Viktor a választási sikernek köszönhetően jó fizikai állapotban érkezett meg Brüsszelbe

Választás előtti nagy tévéinterjújában Orbán Viktor azt mondta, hogy vasárnap nem csak az Európai Parlament összetételéről döntünk, hanem az európai kormányokat is megerősítjük vagy meggyengítjük. 

Márpedig a kormányfők, vagyis az Európai Tanács dönt az unió jövőjéről, és a csatározás már kedd este megkezdődik, figyelmeztetett a magyar miniszterelnök. Szerinte a vasárnapi szavazás határozza meg, hogy kinek a szava számít, amikor kiválasztják az EU új vezetőit: 

„Ha nekem erős felhatalmazást adnak, ha megvastagítják a hangomat, ha én jó fizikai állapotban tudok ott megjelenni”, 

akkor a szava többet nyom a latban. Ma eljött a nagy nap, összeül az Európai Tanács, és Orbán Viktor szemmel láthatóan majd' kicsattan a sok szavazattól. Ahogy az egész megjelenésére nagy gondot fordít.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.