Úgy berúgott, hogy egy idegen házába ment el aludni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy férfi vasárnap 9 óra körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy a családi háza emeleti szobájában egy ismeretlen férfi alszik. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy a külföldi útjáról hazaérkezve azt tapasztalta, hogy az ingatlan bejárati ajtaján a zárat megrongálták, majd az ágyában egy alvó férfit talált.

Gyerekek játsszák el a Három medve és az aranyhajú lány című mesét 1908-banFotó: Flickr

A helyszínre érkező rendőrök ébresztették fel. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Cs. Roland a nyomozóknak azt mondta: az előző estét a barátaival egy szórakozóhelyen töltötte, ahol alkoholt fogyasztott, és szerinte ez bátorította fel arra, hogy a saját otthona helyett egy idegen házban aludjon.

A 27 éves várpalotai lakos ellen rongálás és magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.