Úgy berúgott, hogy egy idegen házába ment el aludni

bűnügy
2019 május 28., 05:19
comments 107

Egy férfi vasárnap 9 óra körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy a családi háza emeleti szobájában egy ismeretlen férfi alszik. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy a külföldi útjáról hazaérkezve azt tapasztalta, hogy az ingatlan bejárati ajtaján a zárat megrongálták, majd az ágyában egy alvó férfit talált.

Gyerekek játsszák el a Három medve és az aranyhajú lány című mesét 1908-ban
photo_camera Gyerekek játsszák el a Három medve és az aranyhajú lány című mesét 1908-ban Fotó: Flickr

A helyszínre érkező rendőrök ébresztették fel. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Cs. Roland a nyomozóknak azt mondta: az előző estét a barátaival egy szórakozóhelyen töltötte, ahol alkoholt fogyasztott, és szerinte ez bátorította fel arra, hogy a saját otthona helyett egy idegen házban aludjon.

A 27 éves várpalotai lakos ellen rongálás és magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.