Úgy berúgott, hogy egy idegen házába ment el aludni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy férfi vasárnap 9 óra körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy a családi háza emeleti szobájában egy ismeretlen férfi alszik. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy a külföldi útjáról hazaérkezve azt tapasztalta, hogy az ingatlan bejárati ajtaján a zárat megrongálták, majd az ágyában egy alvó férfit talált.

Gyerekek játsszák el a Három medve és az aranyhajú lány című mesét 1908-banFotó: Flickr

A helyszínre érkező rendőrök ébresztették fel. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Cs. Roland a nyomozóknak azt mondta: az előző estét a barátaival egy szórakozóhelyen töltötte, ahol alkoholt fogyasztott, és szerinte ez bátorította fel arra, hogy a saját otthona helyett egy idegen házban aludjon.

A 27 éves várpalotai lakos ellen rongálás és magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.