Úgy berúgott, hogy egy idegen házába ment el aludni

Egy férfi vasárnap 9 óra körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy a családi háza emeleti szobájában egy ismeretlen férfi alszik. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy a külföldi útjáról hazaérkezve azt tapasztalta, hogy az ingatlan bejárati ajtaján a zárat megrongálták, majd az ágyában egy alvó férfit talált.

Gyerekek játsszák el a Három medve és az aranyhajú lány című mesét 1908-banFotó: Flickr

A helyszínre érkező rendőrök ébresztették fel. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Cs. Roland a nyomozóknak azt mondta: az előző estét a barátaival egy szórakozóhelyen töltötte, ahol alkoholt fogyasztott, és szerinte ez bátorította fel arra, hogy a saját otthona helyett egy idegen házban aludjon.

A 27 éves várpalotai lakos ellen rongálás és magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.