Lázár János: A Ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Lázár János állítása szerint a Nemzeti Ménesbirtok menedzsmentje az ő tudtán kívül hozott olyan döntéseket, amelyekhez nem is lett volna joguk. A ménesbirtokot felügyelő politikus a Népszava mai értesüléseire reagált, miszerint az európai közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint csak a jövőbeni fejlesztések terveire 800 millió forint keretösszegben írtak ki pályázatot.

Az ezek szerint a menedzsment elképzelései szerint wellness, fitness, konferenciaközpont, sportpályák, VIP-páholyos lovarda és 90 szobás szálloda épülhetett volna a birtokra. "A ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer. Teljesen elvesztették a realitásérzéküket" - mondta Lázár a tervekről.

Mint mondta, ennek személyi következményi is lesznek, felmentéseket kezdeményez a menedzsmentben, és azonnali hatállyal visszavonja a kiírt közbeszerzést.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.