Lázár János: A Ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer

POLITIKA
2019 május 29., 7:23
comments 180

Lázár János állítása szerint a Nemzeti Ménesbirtok menedzsmentje az ő tudtán kívül hozott olyan döntéseket, amelyekhez nem is lett volna joguk. A ménesbirtokot felügyelő politikus a Népszava mai értesüléseire reagált, miszerint az európai közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint csak a jövőbeni fejlesztések terveire 800 millió forint keretösszegben írtak ki pályázatot.

Az ezek szerint a menedzsment elképzelései szerint wellness, fitness, konferenciaközpont, sportpályák, VIP-páholyos lovarda és 90 szobás szálloda épülhetett volna a birtokra. "A ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer. Teljesen elvesztették a realitásérzéküket" - mondta Lázár a tervekről.

Mint mondta, ennek személyi következményi is lesznek, felmentéseket kezdeményez a menedzsmentben, és azonnali hatállyal visszavonja a kiírt közbeszerzést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt