Lázár János: A Ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer

Lázár János állítása szerint a Nemzeti Ménesbirtok menedzsmentje az ő tudtán kívül hozott olyan döntéseket, amelyekhez nem is lett volna joguk. A ménesbirtokot felügyelő politikus a Népszava mai értesüléseire reagált, miszerint az európai közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint csak a jövőbeni fejlesztések terveire 800 millió forint keretösszegben írtak ki pályázatot.

Az ezek szerint a menedzsment elképzelései szerint wellness, fitness, konferenciaközpont, sportpályák, VIP-páholyos lovarda és 90 szobás szálloda épülhetett volna a birtokra. "A ménesbirtok menedzsmentjénél elgurult a gyógyszer. Teljesen elvesztették a realitásérzéküket" - mondta Lázár a tervekről.

Mint mondta, ennek személyi következményi is lesznek, felmentéseket kezdeményez a menedzsmentben, és azonnali hatállyal visszavonja a kiírt közbeszerzést.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.