A Puzsérral kötött szerződés felmondása miatt lemondott az LMP budapesti alelnöke

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Több forrásból is arról értesültünk, hogy hétfő délután levélben mondott le az LMP budapesti alelnöke, a budapesti elnökség tagja, Szigethy Krisztina. Mint írta, elfogadhatatlannak tartja azt, ahogy az LMP ügyvezetője, Kanász Nagy Máté bejelentette, a párt felmondja a Puzsér Róberttel kötött szerződést.

Erre azután került sor, hogy Puzsér hétfő reggel bejelentette, mivel nem teljesülnek a feltételei, nem indul az ellenzéki előválasztáson, csak októberben fog majd rajthoz állni. 

Szigethy szerint eleve figyelmetlenül olvasták a pártban Puzsér nyilatkozatát, mivel nem is feltétlen a visszalépést jelentette be abban, de ha mégis azt tette volna, akkor sem volt joguk felmondani a megállapodást, mivel abban sehol nem szerepelt, hogy csak akkor tekint a párt magára a Centrum részeként, ha Puzsér indul az előválasztáson. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.