A Puzsérral kötött szerződés felmondása miatt lemondott az LMP budapesti alelnöke

Több forrásból is arról értesültünk, hogy hétfő délután levélben mondott le az LMP budapesti alelnöke, a budapesti elnökség tagja, Szigethy Krisztina. Mint írta, elfogadhatatlannak tartja azt, ahogy az LMP ügyvezetője, Kanász Nagy Máté bejelentette, a párt felmondja a Puzsér Róberttel kötött szerződést.

Erre azután került sor, hogy Puzsér hétfő reggel bejelentette, mivel nem teljesülnek a feltételei, nem indul az ellenzéki előválasztáson, csak októberben fog majd rajthoz állni. 

Szigethy szerint eleve figyelmetlenül olvasták a pártban Puzsér nyilatkozatát, mivel nem is feltétlen a visszalépést jelentette be abban, de ha mégis azt tette volna, akkor sem volt joguk felmondani a megállapodást, mivel abban sehol nem szerepelt, hogy csak akkor tekint a párt magára a Centrum részeként, ha Puzsér indul az előválasztáson. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.