Az LMP felmondja a Puzsér Róberttel kötött szerződését

A Mérce ír arról, hogy az LMP bejelentette, nem támogatja tovább Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségét, miután a világ minden egyes témájáról nagyon határozott és hangos véleménnyel rendelkező Puzsér hétfő reggel bejelentette, mégsem indul az ellenzéki előválasztáson Budapesten. 

Kanász Nagy Máté, a párt ügyvezetője ezt írta a lapnak:  

„Az LMP Ügyvezető Elnöksége felmondja a Puzsér Róberttel kötött szerződést. Támogatásunk feltétele volt, hogy a jelölt részt vegyen az előválasztásban. Minden továbbiról az LMP a napokban dönt. Határozott célunk, hogy Tarlós Istvánnak egy ellenzéki kihívója legyen ősszel.”

A párt és Puzsér között egy ideje már feszült volt a hangulat, majd pedig az EP-választáson katasztrofális eredményt elérő LMP-vel kapcsolatban Puzsér arról beszélt, semmi köze a párt összeomlásához. Puzsér a napokban arról is beszélt, hogy elidentitástalonodott az LMP, és gyáva, megalkuvó politikát folytatnak, és folyamatos nyomást helyeztek rá, hogy ne kritizálja az ellenzéket.  

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.