Ennyire bizarr videóbírós döntés sem volt még eddig

2019 június 5., szerda 18:52
28

Egészen különös események történtek a Nemzetek Ligája elődöntőjében, a Portugália-Svájc meccsen. Az 54. percben a házigazda portugálok már egy 1-0-ra vezettek Ronaldo góljával, amikor kaptak egy 11-est is.

Mielőtt elvégezhették volna, a német bíró, Felix Brych jelezte, hogy videózna. Kiderült, hogy nem azt a szabálytalanságot akarta megnézni, amire büntetőt fújt, hanem az azt megelőző támadás végét, amikor egy svájci zuhant el a portugál 16-oson belül. Megnézte a bíró többször is, van olyan kameraállás, ahol úgy tűnik, hogy a svájci saját magát rúgta fel, aztán pár perc videózás után úgy döntött, hogy visszavonja a portugáloknak megadott 11-est, és a svájciak rúghatnak büntetőt, mert az a szabálytalanság előbb volt.

A svájciak ezzel egyenlítettek, de a meccset végül elveszítették, mert Ronaldo előbb a 88., aztán a 90. percben is lőtt még egy-egy gólt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt