Orbán egy üveg jófajta borral köszöntötte fel a 70 éves Schuster Lórántot

politika
2019 június 05., 09:49
comments 186
Schuster Lóránt (k) Kövér Lászlóval
photo_camera Schuster Lóránt (k) Kövér Lászlóval Fotó: Schuster Lóránt/Facebook

Schuster Lóránt volt MIÉP-es politikus, a P. Mobil együttes vezetője a Facebookra tette ki a levelet, amit május 20-án írt neki Orbán Viktor miniszterelnök, és amit Schuster szerint „Kovács Tamás protokollfőnök személyesen” vitt el neki „egy üveg jófajta bor kíséretében”.

A levél szerint Orbán nem a buzizásaiért, cigányozásaiért és zsidózásaiért hálás a volt MIÉP-es politikusnak, hanem a P. Mobil slágereiért.

link Forrás

2016-ban Varga Mihály pénzügyminiszter tüntette ki Schustert „a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenységéért”, pedig a zenész cége 10 év alatt csak 187 ezer forintnyi adót fizetett be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.