Varga Mihály Magyar Gazdaságért díjjal tüntette ki Schuster Lórántot

2016 október 25., kedd 9:55
202

„A gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység vagy életmű elismeréséért"

- tüntette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter október 23. alkalmából a P. Mobil együttes vezetőjét, Schuster Lórántot. A díj neve Ma­gyar Gazdaságért díj.

Schuster Lóri on stage. Fotó: WIKIPEDIA

A dolgot eddig nem verte nagy dobra a minisztérium, és a Bors kérdésére kommentálni sem akarták a döntést, így az ünnepelttől tudhattuk csak meg a részleteket. A rövid ideig a MIÉP színeiben is tündöklő, 67 éves frontember szerint

"az élet valamilyen területén kiemelkedő tevékenységet végzők kaphatják ezt az elismerést, és nekem van egy negyvenhét éve sikeresen működő együttesem."

Schuster elmondta az újságírónak azt is, hogy kapott a díj mellé oklevelet, egy Széchenyi-emlékérmet, pénzt, és mindenek előtt "jó szót", és természetesen nem egyedül vett át elismerést, "rajtam kívül az élet minden területéről voltak még díjazottak".

A visszavonulóban lévő, tavaly májrákkal operált énekes azt is megosztotta a rajongókkal, hogy ez volt az első elismerése azóta, hogy a VIII. kerület díszpolgárának választották. (Bors via Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt