Marco Rossi: A papírforma egy dolog, és egy másik, hogy mi történik a pályán

sport
2019 június 07., 17:38
comments 62

Sérülés miatt nem játszhat Kádár Tamás az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn szombaton, jelentette be a szövetségi kapitány Bakuban. Marco Rossi szerint megismételheti a csapat a horvátok elleni remek szereplést, de tisztelik az ellenfelet, tudják, hogy "nagyon magas szinten kell szombat este játszanunk ahhoz, hogy itt nyerni tudjunk."

"A papírforma egy dolog, és egy másik, hogy mi történik a pályán,"

mondta. Egy újságírói kérdésre válaszolva kijelentette: egy esetleges vereséget biztosan nem lehet majd időjárási körülményekkel, vagy a két ország közötti időeltolódással magyarázni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.