Egy gyerek is megsérült Tótkomlóson, amikor raliautó hajtott a nézők közé

baleset
2019 június 10., 12:49
comments 76

Öt felnőtt és egy gyerek sérült meg vasárnap a tótkomlósi raliversenyen történt balesetben, az elsődleges vizsgálatok alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek - tájékoztatta az Orosházi Kórház hétfő délután az MTI-t. A sérültek közül egy ember további megfigyelésre a kórházban maradt, a többiek saját felelősségükre hazamentek - közölték.

Update: Hétfő este újabb sérültekről érkezett hír, az Országos Mentőszolgálat közlése szerint összesen 11-en sérültek meg a tótkomlósi raliversenyen, közülük kilenc ember került kórházba. Hárman súlyosan, hatan könnyen sérültek. Egy súlyosan hasi sérült gyereket a mentőhelikopter a szegedi kórházba szállított, egy másik súlyosan sérültet szintén mentőhelikopter a gyulai kórházba vitt comb- és lábszár sérüléssel, egy embert pedig fejsérüléssel vittek Békéscsabára.

photo_camera Részlet a balesetről készült videóból

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap közölte: Tótkomlóson engedélyezett autóversenyt tartottak a belvárosban. A rendezvény záróprogramja közben egy raliautó a nézők közé hajtott. Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket - tették hozzá. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.