Jól fial Szöllősi Györgynek Puskás Ferenc hagyatéka

gazdaság
2019 június 12., 05:23
comments 82

Minden eddiginél jobb évet zárt 2018-ban a puskas.com Kft., a Puskás márkanév tulajdonosa. A cég, amelynek legnagyobb tulajdonosa Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, tavaly 44 milliós árbevételt ért el.

Ez csaknem duplája a 2017-es bevételének - pedig akkor a frissen nagykövetté kinevezett Szöllősitől a külügyminisztérium is vásárolt - , de a beszámolóból nem derült ki, hogy minek köszönhető a látványos növekedés, mert a bevételeket a beszámoló mellékletében se részletezték.

Szöllősi György egy hete nem válaszol az Mfor ezzel kapcsolatos megkeresésére, pedig a lap szerint választ ígért.

A cég tavalyi nyeresége 9,4 millió forint volt ezt az összeget a tulajdonosok döntse szerint teljes egészében osztalékként fizették ki, sőt, még az eredménytartalékukból fel is kerekítették tízmillióra, így Szöllősinek 47 százalékos tulajdonrésze után csak ebből 4,7 millió bevétele volt tavaly.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.