Jól fial Szöllősi Györgynek Puskás Ferenc hagyatéka

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Minden eddiginél jobb évet zárt 2018-ban a puskas.com Kft., a Puskás márkanév tulajdonosa. A cég, amelynek legnagyobb tulajdonosa Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, tavaly 44 milliós árbevételt ért el.

Ez csaknem duplája a 2017-es bevételének - pedig akkor a frissen nagykövetté kinevezett Szöllősitől a külügyminisztérium is vásárolt - , de a beszámolóból nem derült ki, hogy minek köszönhető a látványos növekedés, mert a bevételeket a beszámoló mellékletében se részletezték.

Szöllősi György egy hete nem válaszol az Mfor ezzel kapcsolatos megkeresésére, pedig a lap szerint választ ígért.

A cég tavalyi nyeresége 9,4 millió forint volt ezt az összeget a tulajdonosok döntse szerint teljes egészében osztalékként fizették ki, sőt, még az eredménytartalékukból fel is kerekítették tízmillióra, így Szöllősinek 47 százalékos tulajdonrésze után csak ebből 4,7 millió bevétele volt tavaly.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.