A Puskás-ügyi nagykövet cége milliókat keresett azon, hogy Puskás relikviákat adott el a Külügyminisztériumnak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

1. tény:

Szöllősi György 2,8 milliós osztalékot kapott "a Puskás Ferenc emlékét forintosító puskas.com Kft." 47 százalékos tulajdona után, írja az Mfor.hu.

2. tény: 

"Szöllősi György, Orbán Viktor kedvenc sportújságírója, Szöllősi György, a felcsúti Puskás Akadémia korábbi sajtófőnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Puskás Intézet vezetője" és a „magyar futball és a Puskás-ügyek rendkívüli és meghatalmazott nagykövetéve." 

3. tény

A nagyköveti kinevezés nem akadályozta meg Szöllősit, hogy a tulajdonában álló cég bizniszeljen a Külügyminisztériummal, írtuk korábban. És milyen jól tette, hogy nem akadályozta: lásd 1. tény. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.