A Puskás-ügyi nagykövet cége milliókat keresett azon, hogy Puskás relikviákat adott el a Külügyminisztériumnak

sport
2018 június 02., 15:24
comments 43

1. tény:

Szöllősi György 2,8 milliós osztalékot kapott "a Puskás Ferenc emlékét forintosító puskas.com Kft." 47 százalékos tulajdona után, írja az Mfor.hu.

2. tény:

"Szöllősi György, Orbán Viktor kedvenc sportújságírója, Szöllősi György, a felcsúti Puskás Akadémia korábbi sajtófőnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Puskás Intézet vezetője" és a „magyar futball és a Puskás-ügyek rendkívüli és meghatalmazott nagykövetéve."

3. tény

A nagyköveti kinevezés nem akadályozta meg Szöllősit, hogy a tulajdonában álló cég bizniszeljen a Külügyminisztériummal, írtuk korábban. És milyen jól tette, hogy nem akadályozta: lásd 1. tény.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.