Király Gábor lehet a Fidesz polgármesterjelöltje Szombathelyen

futball
2019 június 14., 08:56
comments 278

Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy párt színeiben induljon a szombathelyi polgármester-választáson, írja meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a 24.hu, amit a nemrég visszavonult kapus meg nem nevezett ismerősei is megerősítettek a lapnak. Hozzáteszik, hogy a végleges döntés még egyik oldalról sem született meg.

Szombathelyen egyébként is bajban van a Fidesz, mert az év elején kisebbségbe kerültek a közgyűlésben, miután a város független alpolgármestere a túlóratörvény kérdésében átállt az ellenzékhez.

link Forrás

A lap emlékeztetett, hogy egyébként sem szokatlan, hogy korábbi élsportolókat jelöljön fontos, főként önkormányzati tisztségekre: Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász már 2006 óta Győr polgármestere, idén tavasszal pedig Vári Attila kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó lesz a kormánypárt jelöltje Pécsen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.