Rejtélyes nyilatkozatot tett közzé Király Gábor, miután megjelent a hír, hogy a Fidesz felkérte polgármesterjelöltnek

Király Gábor átveszi a díszpolgári címet a jelenlegi fideszes polgármestertől 2016-banFotó: Bonyhádi Zoltán / Nyugat.hu

Az egész magyar médián végigvágtázó hír szó szerint így jelent meg: „Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy párt színeiben induljon a szombathelyi polgármester-választáson – tudta meg a 24.hu. A felkérés tényét Király környezetében is megerősítették lapunknak, de úgy tudjuk végleges döntés még egyik oldalról sem született.”

A nemrég visszavonult kapus erre közlemény rakott ki a honlapjára, ami első ránézésre mintha cáfolni akarná a hírt, de érdemes alaposabban elolvasni.

„Ez a hiteles információ! 

26 évnyi profi labdarúgó karrier után jelenleg a szabadságomat töltöm, a visszavonulásom bejelentése óta nem adtam nyilatkozatot, interjút! Ez a közlemény is azért született, mert rólam megalapozatlan hír jelent meg számos hazai oldalon. Minden hiteles információ velem kapcsolatban a hivatalos oldalamon, a kiralygabor.eu-n érhető el! Kérem az adott médiumokat ne éljenek vissza a nevemmel, velem kapcsolatban ne hozzanak le légből kapott információkat! 

Maradok továbbra is a sport elkötelezett híve! 

Tisztelettel: Király Gábor”

Tehát Király megalapozatlan hírről ír, de arra nem tér ki, mi az igazság. Az mindenesetre figyelemre méltó, hogy bár oly könnyen megtehette volna, nem cáfolta, hogy a Fidesztől érkezett felkérés.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.