Rejtélyes nyilatkozatot tett közzé Király Gábor, miután megjelent a hír, hogy a Fidesz felkérte polgármesterjelöltnek

POLITIKA
2019 június 14., 15:30
comments 275
Király Gábor átveszi a díszpolgári címet a jelenlegi fideszes polgármestertől 2016-ban
photo_camera Király Gábor átveszi a díszpolgári címet a jelenlegi fideszes polgármestertől 2016-ban Fotó: Bonyhádi Zoltán / Nyugat.hu

Az egész magyar médián végigvágtázó hír szó szerint így jelent meg: „Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy párt színeiben induljon a szombathelyi polgármester-választáson – tudta meg a 24.hu. A felkérés tényét Király környezetében is megerősítették lapunknak, de úgy tudjuk végleges döntés még egyik oldalról sem született.”

A nemrég visszavonult kapus erre közlemény rakott ki a honlapjára, ami első ránézésre mintha cáfolni akarná a hírt, de érdemes alaposabban elolvasni.

„Ez a hiteles információ! 

26 évnyi profi labdarúgó karrier után jelenleg a szabadságomat töltöm, a visszavonulásom bejelentése óta nem adtam nyilatkozatot, interjút! Ez a közlemény is azért született, mert rólam megalapozatlan hír jelent meg számos hazai oldalon. Minden hiteles információ velem kapcsolatban a hivatalos oldalamon, a kiralygabor.eu-n érhető el! Kérem az adott médiumokat ne éljenek vissza a nevemmel, velem kapcsolatban ne hozzanak le légből kapott információkat! 

Maradok továbbra is a sport elkötelezett híve! 

Tisztelettel: Király Gábor”

Tehát Király megalapozatlan hírről ír, de arra nem tér ki, mi az igazság. Az mindenesetre figyelemre méltó, hogy bár oly könnyen megtehette volna, nem cáfolta, hogy a Fidesztől érkezett felkérés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.