Markos, Nádast, Bonczot és Hofit is lenyomta egy kabarétréfával George Hemingway és a határkerítést is üzemeltető két NER-vállalkozó

Több 444 videó?
Szeretném

Pengés szereplők, tökéletes vágás, mesteri színészi játék, jó ritmus, adekvát zene, remek helyszín: minden elemében elsőosztályó kabaréjelenetet forgattak a Budapest Honvéd csapatának új és régi tulajdonosai. 

A házigazda étteremtulajdonost az a George “Hemi bácsi” Hemigway játssza, aki a való életben is a helyszínül szolgáló étterem tulaja, a két vendége pedig nem akárki:  Mendelényi Dániel és Bozó Zoltán fideszes vállalkozók, a Budapest Honvédot Hemingwaytől nemrég megvásárló Reditus Equity Zrt. tulajdonosai. A hozzájuk kapcsolódó Metalcom építette és üzemelteti a déli határkerítést. Mendelényi többek között utazó nagykövet, talán ezért sustorogták régóta, hogy a Honvédot Szijjártó külügyminiszter fogja megszerezni, Bozó pedig a Fidesz bukott szentesi polgármesterjelöltje. 

De mit számít a civil szakma, amikor valaki ilyen zseniális kabarészínész? Eleve baromi rokonszenves ötlet volt színpadi tréfa formájában feldolgozni az érem átadását, Nagy Endre, a pesti kabaré atyja velünk együtt tapsol a sírjában!