Markos, Nádast, Bonczot és Hofit is lenyomta egy kabarétréfával George Hemingway és a határkerítést is üzemeltető két NER-vállalkozó

2019 június 15., szombat 19:20
117

Pengés szereplők, tökéletes vágás, mesteri színészi játék, jó ritmus, adekvát zene, remek helyszín: minden elemében elsőosztályó kabaréjelenetet forgattak a Budapest Honvéd csapatának új és régi tulajdonosai.

A házigazda étteremtulajdonost az a George “Hemi bácsi” Hemigway játssza, aki a való életben is a helyszínül szolgáló étterem tulaja, a két vendége pedig nem akárki: Mendelényi Dániel és Bozó Zoltán fideszes vállalkozók, a Budapest Honvédot Hemingwaytől nemrég megvásárló Reditus Equity Zrt. tulajdonosai. A hozzájuk kapcsolódó Metalcom építette és üzemelteti a déli határkerítést. Mendelényi többek között utazó nagykövet, talán ezért sustorogták régóta, hogy a Honvédot Szijjártó külügyminiszter fogja megszerezni, Bozó pedig a Fidesz bukott szentesi polgármesterjelöltje.

De mit számít a civil szakma, amikor valaki ilyen zseniális kabarészínész? Eleve baromi rokonszenves ötlet volt színpadi tréfa formájában feldolgozni az érem átadását, Nagy Endre, a pesti kabaré atyja velünk együtt tapsol a sírjában!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt