Nem hitted volna: dugó van a 7-esen

közlekedés
2019 június 15., 08:05

A nyári forgalom miatt jelentős torlódásra és lassú haladásra lehet számítani a 7-es főút Fejér megyei szakaszán - közölte honlapján a rendőrség. Az Útinform szerint az M7-es autópályán is erős a forgalom a Balaton irányába Budapest és a Velencei-tó között, telítettek a sávok, és helyenként szakaszos torlódásra kell készülni, jellemzően Érd, Tárnok, és Martonvásár térségében.

A rendőrség kéri az autósokat, hogy a nagy melegre való tekintettel a szokottnál is türelmesebben, körültekintőbben közlekedjenek. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.