Szerinted mi a jó hely Budapest környékén?

szolgálati közlemény
2019 június 16., 07:04

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Tavaly kiadtuk a nagy sikerű 444 jó hely Budapesten kalauzt, idén pedig még nagyobb fába vágjuk a fejszénket: jön a 444 jó hely Magyarországon. Ha július 3-ig legalább 2000-en megrendelik, házhoz is szállítjuk a könyvet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig. 

A 444 jó hely Magyarországont 8 fejezetre osztottuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan be lehet járni, Nyugat-Magyarországtól a Dél-Alföldig. 

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például az egyik legnehezebb műfajt, Budapest környékét, ami szinte mindenkinek mást jelent. Mi az, amire még azt lehet mondani Budapestről, hogy oda „kiugrunk”?

Szerintünk ez nagyjából az északon a Dunakanyar, keleten Gödöllő, délen Ráckeve, nyugaton pedig a Velencei-tó által határolt terület. Van itt számtalan, a helyiek és a budapestiek igényeit kiszolgáló vendéglátóhely, meglepően sok vízpart, sok jó kirándulóhely, és még érdekes látnivalók is.

Na de szerinted mi az a jó hely a Dél-Dunántúlon, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is? Egy jó szálláshely, ami fél órára Budapesttől totális nyugalmat kínál? Egy kevesek által ismert strand? A kedvenc túraútvonalad? A 

jo@444.hu 

címen várjuk a tippjeidet. A levélírók közt 8 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!