Megtalálták a Gangeszba fulladt szabadulóművész holttestét

Hivatalosan is megerősítették, hogy Csancsal Lahiri indiai illuzionista életét vesztette. A mágus vasárnap próbálta megismételni a magyar származású Harry Houdini híres trükkjét, vagyis azt, hogy lebilincselve és üvegdobozba bedobják egy folyóba, de ő kiszabadul.

A 42 éves mágus azt állította, hogy bő húsz éve egyszer már sikerrel megismételte a mutatványt. Biztosan csak azt tudjuk, hogy amikor 2013-ban próbálkozott vele, akkor a népharag elsodorta a produkciót, miután a nézők észrevették az ajtót az üvegdobozon.

Most vasárnap a mutatványa előtt azt mondta, hogy "ha sikerül kiszabadulnom, csoda lesz. Ha nem sikerül, tragédia".

Tragédia lett. "Holtteste a baleset helyszínétől nagyjából két kilométerre sodródott a partra, rokonai hétfő éjjel azonosították" - erősítette meg a kolkotai rendőrség egy munkatársa a DPA hírügynökségnek. "Kezeit már kiszabadította, a lábain azonban még ott volt a lánc és a kötél" - tette hozzá. (Via MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.