Tényleg van egy pont, amikor már el kell engedni a karácsonyfát

Milyen naivitás volt február végén eredményt hirdetni a Legnagyobb Karácsonyi Túlélő versenyben. Márciusban is módosítani kellett már az eredményt, de mindez nevetséges bohóckodás tűnik ahhoz képest, amit Péter nevű olvasónk talált a Vérhalom téren.  

Fotó: Olvasónk, Péter

Olyan ez, mintha júniusban Grönlandon egy gleccseren próbálna meg valaki átkellni kutyaszánnal. 

Egy igaz baráttól válhatott meg valaki, aki nem könnyen engedi el a dolgokat. A fa mellé gondosan odacsomagolta az ágakat és a tűleveleket is, amiből a ragaszkodás erős szimbólumaként maradt még a fán is. Lehet, az adventi naptárban is vannak még kibontatlan napok. 

Fotó: Olvasónk, Péter

Pont félúton vagyunk az előző és a következő karácsony között. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.