Tényleg van egy pont, amikor már el kell engedni a karácsonyfát

ÉLET
2019 június 18., 16:26

Milyen naivitás volt február végén eredményt hirdetni a Legnagyobb Karácsonyi Túlélő versenyben. Márciusban is módosítani kellett már az eredményt, de mindez nevetséges bohóckodás tűnik ahhoz képest, amit Péter nevű olvasónk talált a Vérhalom téren.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Péter

Olyan ez, mintha júniusban Grönlandon egy gleccseren próbálna meg valaki átkellni kutyaszánnal.

Egy igaz baráttól válhatott meg valaki, aki nem könnyen engedi el a dolgokat. A fa mellé gondosan odacsomagolta az ágakat és a tűleveleket is, amiből a ragaszkodás erős szimbólumaként maradt még a fán is. Lehet, az adventi naptárban is vannak még kibontatlan napok.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Péter

Pont félúton vagyunk az előző és a következő karácsony között.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.