Ikreket várva, mindenórás terhesen szökött meg a kórházból egy rabnő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfőn mi is megírtuk, hogy megszökött egy rab a budapesti kórházból. Szerdán az RTL Híradó kiderítette, hogy egy állapotos nő volt a szökött rab, aki meglógott az őr elől, de nem sokkal később fel kellett adnia magát, mert rosszul lett.

A tököli rabkórházból hétfőn vittek át egy állapotos nőt a SOTE szülészeti klinikájára, mert veszélyeztetett terhes volt. A nőt egy korábbi bűncselekmény miatt tartóztatták le, verekedésbe keveredett és emberölési kísérlettel vádolják.

Amikor a kórházban zuhanyozni ment, akkor az őr levette róla a védőszárat, a nő pedig egy másik ajtón kisétált az épületből, felszállt a buszra, és elbuszozott a párjához.

A férfi azonban nem volt ott, ezért annak anyjához ment végül. Másnap reggel azonban rosszul lett, ezért feladta magát. Visszavitték a kórházba, ahol császármetszéssel egy ikerpárnak adott életet, mindössze hét hónaposan.

A gyerekeket inkubátorban ápolják, a nőnek viszont vissza kell térnie a rabkórházba. Nem tudni, mikor lehetnek újra együtt, ha a nő letartóztatását augusztusban meghosszabbítják, akkor a gyerekek gyámság alá kerülhetnek. A szökés miatt a BvOP vizsgálatot indított, a nő ellen pedig eljárást indítanak.

]


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.