Ikreket várva, mindenórás terhesen szökött meg a kórházból egy rabnő

Több 444 videó?
Szeretném

Hétfőn mi is megírtuk, hogy megszökött egy rab a budapesti kórházból. Szerdán az RTL Híradó kiderítette, hogy egy állapotos nő volt a szökött rab, aki meglógott az őr elől, de nem sokkal később fel kellett adnia magát, mert rosszul lett.

A tököli rabkórházból hétfőn vittek át egy állapotos nőt a SOTE szülészeti klinikájára, mert veszélyeztetett terhes volt. A nőt egy korábbi bűncselekmény miatt tartóztatták le, verekedésbe keveredett és emberölési kísérlettel vádolják.

Amikor a kórházban zuhanyozni ment, akkor az őr levette róla a védőszárat, a nő pedig egy másik ajtón kisétált az épületből, felszállt a buszra, és elbuszozott a párjához.

A férfi azonban nem volt ott, ezért annak anyjához ment végül. Másnap reggel azonban rosszul lett, ezért feladta magát. Visszavitték a kórházba, ahol császármetszéssel egy ikerpárnak adott életet, mindössze hét hónaposan.

A gyerekeket inkubátorban ápolják, a nőnek viszont vissza kell térnie a rabkórházba. Nem tudni, mikor lehetnek újra együtt, ha a nő letartóztatását augusztusban meghosszabbítják, akkor a gyerekek gyámság alá kerülhetnek. A szökés miatt a BvOP vizsgálatot indított, a nő ellen pedig eljárást indítanak.

]