Két konténerbudi kihelyezésével dobta fel a belváros hangulatát Szentendre önkormányzata

ÉLET
2019 június 23., 08:16
comments 328

A turisztikai infrastruktúra látványos fejlesztésébe kezdett Szentendre önkormányzata, a hivatalos indoklás szerint azért, mert "Szentendrét évről évre egyre több turista látogatja, köszönhetően a színvonalas programoknak, a belváros szépségének, festői hangulatának".

link Forrás

A növekvő forgalom miatt pedig "szükségessé vált a közmosdók számának növelése is". Vakmajom, a népszerű facebookos blogger szombaton képpel is dokumentálta a turisztikai fejlesztést: két darab konténervécét, ami nagyban növeli a belváros szépségét és festői hangulatát, mivel azt a város Duna parti sétányán, két étterem terasza közé helyezték ki, részben kitakarva ezzel egy évtizedek óta üresen omladozó, egyébként köztulajdonban levő épületet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.