Gigászok csatája: Kis Grófó és Mr Andreas vadiúj csajozós száma küzd Pixa és Rostás Szabika Csórójával a nyár slágere címért

MŰVÉSZET
2019 június 27., 06:32

Jön a főszezon, fel is pörgött rendesen a nyárslágere-piac, így a Youtube legjobban pörgő tartalmainak toplistáján két, egykor közös számot is gyártó zenész küzd egymással, természetesen a lakosságira hangolt cigánypop stílusában.

Az egyik Kis Grófó és Mr Andreas váratlan témaválasztású - bulizás + csajozás + piálás - száma, a Csajozási

link Forrás

A másik Kis Grófó korábbi alkalmi zenei partnere, Pixa és Rostás Szabika Csórója a bulizás + piálás = elszegényedés témakörében. 

link Forrás

Team Grófó vagy Team Pixa? Álkérdés volt, természetesen az előbbi. 

De ha szerinted nem e kettő közül kerül ki a 2019-es nyár Igazi Slágere, te viszont sejted, hogy melyik szám lesz az, küldd el a linkjét egy szigorúan egymondatos leírással/indokolással és NYÁRSLÁGERE subjecttel a szilyl KUKAC 444.hu címre!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.