Gigászok csatája: Kis Grófó és Mr Andreas vadiúj csajozós száma küzd Pixa és Rostás Szabika Csórójával a nyár slágere címért

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Jön a főszezon, fel is pörgött rendesen a nyárslágere-piac, így a Youtube legjobban pörgő tartalmainak toplistáján két, egykor közös számot is gyártó zenész küzd egymással, természetesen a lakosságira hangolt cigánypop stílusában.

Az egyik Kis Grófó és Mr Andreas váratlan témaválasztású - bulizás + csajozás + piálás - száma, a Csajozási

A másik Kis Grófó korábbi alkalmi zenei partnere, Pixa és Rostás Szabika Csórója a bulizás + piálás = elszegényedés témakörében. 

Team Grófó vagy Team Pixa? Álkérdés volt, természetesen az előbbi. 

De ha szerinted nem e kettő közül kerül ki a 2019-es nyár Igazi Slágere, te viszont sejted, hogy melyik szám lesz az, küldd el a linkjét egy szigorúan egymondatos leírással/indokolással és NYÁRSLÁGERE subjecttel a szilyl KUKAC 444.hu címre!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.