Gyurcsány: Nagyszerű dolog történt, Karácsony Gergellyel a politikai bizalom kölcsönösen megvan

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Facebookon számolt be arról, hogy „nagyszerű dolog történt”. Szerinte „kár rágódni utólag részleteken, körülményeken, felszínes magyarázatokon”, és az történt, ami „miatt egyáltalán értelme volt az előválasztásnak”.

A volt miniszterelnök azt írta, beszélt Karácsony Gergellyel, és „a politikai bizalom kölcsönösen megvan”. Gyurcsány azt írta, a közös jelölt kampánycsapatában ott lesznek, és segítik a munkáját.

Gyurcsány Ferenc Dunakeszin lakossági fórumot tart 2018. április 4-én.Fotó: botost/444.hu

A DK elnöke nagyon lelkes, miután az általa korábban támogatott Karácsony Gergely végül legyőzte a jelöltet (Kálmán Olgát), akit Gyurcsányék elindítottak vele szemben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.