Mit fogunk enni, ha még forróbb, szárazabb és zsúfoltabb lesz a bolygó?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak élelmiszer
2019 június 27., 14:33
comments 250

Amanda Little környezetvédelmi újságíró és a nashville-i Vanderbilt Egyetem professzora az új könyvében (The Fate of Food) azt a témát járja körül, mit fogunk inni és enni, amikor a – valószínűleg már rég visszafordíthatatlanklímaváltozás miatt a hőség, a szárazság, az áradások, az erdőtüzek, az összevissza változó évszakok és egyéb környezeti körülmények radikálisan átalakítják majd a táplálkozásunkat.

Mit eszünk majd? Azt hol állítják elő? Hogyan, mivel és mennyit kell fizetnünk érte, és egyáltalán milyen lehetőségeink lesznek? Ha nem is omlik össze az emberi civilizáció, akkor is teljesen másfajta táplálkozásra kell majd átállnunk?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.