Elszólta magát a kormány: az elmúlt egy évben nem vizsgálták a CEU működését

politika
2019 június 28., 12:59
comments 66

Az Oktatási Hivatal saját munkaterv szerint vizsgálja a felsőoktatási intézményeket, a CEU esetében ilyenre

az elmúlt egy évben nem került sor,

válaszolta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a független Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő kérdésére pénteken. Gulyás Gergely állítása alapján csak lózung volt a kormány áprilisi ígérete. Miután Manred Weber budapesti látogatásán bejelentette, hogy a müncheni egyetem és a BMW beszállhatnak a CEU fenntartásába, Orbán Balázs államtitkár kijelentette:

„a Kormány Bajorország részvételét olyan bizalomerősítő lépésnek tekinti, amelynek nyomán kész megvizsgálni az Egyesült Államokban, Németországban és Magyarországon egyaránt elismert diplomák kiadásának lehetőségét.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt