Fényes nappal megütöttek egy turistát a budapesti rakparton, és elvették a napszemüvegét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy külföldi turista szerdán 15 óra után Budapesten a rakparton sétált, amikor egy 32 éves budapesti férfi odalépett hozzá, megütötte, és elvette a napszemüvegét.

A bűncselekménynek szemtanúja volt egy rendőrségi alkalmazott, aki azonnal a férfi után ment, megállította, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei Sz. Ferencet elfogták, előállították, és rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.