Fényes nappal megütöttek egy turistát a budapesti rakparton, és elvették a napszemüvegét

Egy külföldi turista szerdán 15 óra után Budapesten a rakparton sétált, amikor egy 32 éves budapesti férfi odalépett hozzá, megütötte, és elvette a napszemüvegét.

A bűncselekménynek szemtanúja volt egy rendőrségi alkalmazott, aki azonnal a férfi után ment, megállította, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei Sz. Ferencet elfogták, előállították, és rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.