Fényes nappal megütöttek egy turistát a budapesti rakparton, és elvették a napszemüvegét

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Egy külföldi turista szerdán 15 óra után Budapesten a rakparton sétált, amikor egy 32 éves budapesti férfi odalépett hozzá, megütötte, és elvette a napszemüvegét.

A bűncselekménynek szemtanúja volt egy rendőrségi alkalmazott, aki azonnal a férfi után ment, megállította, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei Sz. Ferencet elfogták, előállították, és rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.