Egy kenyai férfi zuhant egy londoni kertbe

Helyi idő szerint délután 15:40-kor egy kenyai férfi zuhant egy londoni kertbe. Valószínűleg potyautasként, a kerekek között húzta meg magát a Kenya Airways Nairobiból Londonba tartó gépén, de Clapham fölött kiesett, lezuhant, és szörnyethalt.

Egy szomszéd azt mondta, a becsapódás helyszínétől egy méterre nem sokkal korábban még a szomszéd napozott a kertben. A magát megnevezni nem kívánó férfi az emeleti ablakból nézett ki, hogy mi volt ez a zaj, ekkor látta, hogy a kertet és a falakat is vér borítja.

A Kenya Airways közölte, hogy átvizsgálták a repülőgépüket, kárról nem érkezett jelentés, de egy zsák, víz és némi étel is volt a kerekeknél.

A Kenya Airways repülői a Jommo Kenyatta-repülőtéren, Nairobiban 2019. június 17-én.Fotó: Simon Maina/AFP

Az út 6840 km-es volt, és 8 óra 50 percig tartott. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.