Egy kenyai férfi zuhant egy londoni kertbe

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Helyi idő szerint délután 15:40-kor egy kenyai férfi zuhant egy londoni kertbe. Valószínűleg potyautasként, a kerekek között húzta meg magát a Kenya Airways Nairobiból Londonba tartó gépén, de Clapham fölött kiesett, lezuhant, és szörnyethalt.

Egy szomszéd azt mondta, a becsapódás helyszínétől egy méterre nem sokkal korábban még a szomszéd napozott a kertben. A magát megnevezni nem kívánó férfi az emeleti ablakból nézett ki, hogy mi volt ez a zaj, ekkor látta, hogy a kertet és a falakat is vér borítja.

A Kenya Airways közölte, hogy átvizsgálták a repülőgépüket, kárról nem érkezett jelentés, de egy zsák, víz és némi étel is volt a kerekeknél.

A Kenya Airways repülői a Jommo Kenyatta-repülőtéren, Nairobiban 2019. június 17-én.Fotó: Simon Maina/AFP

Az út 6840 km-es volt, és 8 óra 50 percig tartott. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.