Mészáros veje: Munka nélkül nincsenek eredmények

2019 július 2., kedd 9:14
135

"Igen, hiányzott a felnőttlabdarúgás. Látni kell, hogy a klub életében korábban meghatározó szerepet töltött be az utánpótlásképzés, a felnőttcsapatnak neveltünk játékosokat, ami egy ilyen vidéki nevelőklubnál, mint amilyen mi vagyunk, nagyon fontos. És persze fontos a tehetségeinknek is, hogy gyermekkoruktól kezdve végigjárják a ranglétrát. Mint a nagy sikercsapatoknál – ilyen például az Ajax – világszerte," mondta a Haladás VSE elnöke a Nemzeti Sportnak, miután hétfőn kiderült, átveszik az élvonalból kipottyant csapatot. Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt a sportlapnak kijelentette:

"a városvezetőséggel mint a leendő tulajdonostársak egyikével is szeretnénk minél hamarabb tárgyalóasztalhoz ülni, mert bízunk abban, hogy Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonostársként hozzájárul a futballklub helyzetének konszolidálásához. Hogy ez milyen formában, milyen keretek között valósulhat meg, tisztázni kell."

Szerinte "három-öt éven belül visszatérhet a Haladás az NB I-be." Hamarabb azért nem, mert

"munka nélkül nincsenek eredmények, mint az élet többi területén, itt is meg kell dolgozni a sikerért. Viszont a tisztességes munkának van értelme, meggyőződésem, előbb-utóbb gyümölcsözik is."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt